5 thoughts on “Vonalkód

  1. Azt hiszem túl erőteljes volt ahhoz, hogy elaludjak rajta, pedig altatónak tettem a fülembe. Meglepett. Nem szeretem a novellákat, ez mégis elismerő bólogatást és sok továbbgondolást váltott ki belőlem, és azt a sanda gyanút, hogy talán mégis… csak kevés az ilyen jó, ami az ilyen apró mozzanatokat ragadja ki és írja meg mákszempontossággal.

    Bővebben: http://pupillaolvas.blogspot.hu/2012/

  2. Цялото ревю: http://mejdukapkite.com/2015/10/23/kr

    Баркодът на Кристина Тот е хиромантия на живота – линия след линия (ракзаз след разказ). Унгарската писателка е небрежен художник, който нахвърля щрихите в разпознаваеми силуети и от подробностите създава цялото, същественото се превръща в детайл и обратно. Истинско майсторство е да не назоваваш това, за което пишеш, да кръжиш около името и в премълчаването му да го крещиш. От ежедневието, което се е превърнало почти в мръсна дума, Тот изцежда

  3. Rájöttem, hogy nem rossz írónő TK. Nem csinál rosszat, nem bánt engem, senkit nem bánt, írni tud, jól. De egyszerűen nekem sok és kiakasztó, ha a végbélnyílás viszketését taglalja sorokon keresztül valaki. Meg nem látom funkcióját, megint, hogy a kutya szó elé miért kerül állandóan a “kurva” szó. Meg zavar, hogy mire rájövök, hogy Suli az ki a fene, már vége annak a novellának. És persze biztos klasszul fel lett építve, de ha nem élvezem, nem fogom többé elvárni magamtól, hogy olvassam. A Pillan

  4. I expected more from this book and it was a bit of a disappointment. Some stories went straight over my head and I wasn’t too keen on trying to ponder their meaning any further. Some nteresting stuff but mostly quite repulsive. This, of course, is a personal opinion based on taste which doesn’t mean that the writer is no good. This is just not my style. But it was nice to read outside mainstream for a bit.

  5. Ez a kötet az első, amit Tóth Krisztinától olvastam. Magasra tette a mércét. Hihetetlenül színes a kötet, jól átgondolt szerkezettel alátámasztva. Élmény volt olvasni!

Leave a Reply