5 thoughts on “Minu Ibiza. Vaba armastuse saar (Minu…, # 24)

  1. Algus oli paljutõotav ja tekitas tõsiselt huvi Ibiza külastamise vastu. Minu jaoks oli raamatus natuke liiga palju juttu ajaloost ja teistest inimestest, mistõttu vajus ka raamatu lõpp (u viimased 50 lehekülge) ära, sest et ma tundsin, et autor oli tüdinud raamatu kirjutamisest ja tahtis lihtsalt kiiresti ühelepoole saada. Kuidagi liiga palju oli seda kokkuvõtte stiili, et aastal see ja see tegin seda ja seda. Aga vähemalt mõtlen ma nüüd küll, et vähemalt korra võiks seal paradiisisaarel ära käi

  2. Lugema kannustasid lugejate kommentaarid, oli ka positiivseid, aga silma jäid ikka need: “Issand, missugune ema, lapsest kahju jne.” Ilmselt ma ei suhtleks päris-elus sellise inimesega nagu raamatu autor (ei midagi negatiivset, lihtsalt nii intensiivse energiaga inimesed väsitavad mind tavaliselt) aga hukka mõistma küll ei tõtta. Pigem kadestan, et inimesel on selline julgus ja teotahe. Mina ei julgeks vist lapsega paketireisilegi minna. Miks ei võiks inimesed erinevad olla? Miks nad ei võiks ka

  3. Liialt palju tundelulist teksti.
    ON tore lugeda küll, kui kenad silmad tal olid, aga kui seda tuleb juba mitmendat lehekülge tekib küsimus kas raamat on siiski Ibizast. Loomulikult on rraamat kirjutatud suure kirega ja tundeliselt, kuid kohati kippus see varjutama ibizat. Ma ei ütle, et autor ei tohiks oma mõtisklusi kirja panna, lihtsalt siiani on “Minu…” sarja raamatutes olevad mõtisklused ikkagi kuidagi tolle asupaigaga seotud. Sügavsilmseid prantslasi on ju ka prantsusmaal. Seos Ibizaga jäi

  4. Lugemisväljakutse 30. raamat Kati Lumiste “Minu Ibiza” – raamat, mis on saanud halba kriitikat. Goodreadsist leiab pea iga raamatu kohta halba kriitikat, kuid sellele raamatule antud hinnang on ka üsna madal – 2,72 punkti viiest. Valisin selle raamatu, kuna olin hiljuti käinud Barcelonas ja tahtsin veel midagi Hispaania kohta teada saada. Paaris kohas sain tunda ka äratundmisrõõmu. Raamatule heideti ette, et autor eksponeerib liigselt ennast ja räägib liiga vähe Ibizast. Mind häiris paaris kohas

Leave a Reply