3 thoughts on “Kaksin

  1. “Kaksin: rakkautta ilmassa” on kokoelma Maria Björklundin itsenäisiä sarjakuvastrippejä, jotka esittelevät erilaisia parisuhteita. Latteaan aiheeseen nähden Björklund onnistuu luomaan lyhyisiin parisuhdevälähdyksiin paljon tunnelmaa ja hahmoihin tarttumapintaa. Mikään järisyttävä lukuelämys ei aihepiirin rajoissa ehkä olekaan realistinen mahdollisuus.

    Näkökulma on romanttisen sijaan pääsääntöisesti arkinen; tarkoituksena on mitä ilmeisimmin käsitellä jokapäiväisiä tilanteita mutta niin, että ihmi

  2. Olen seurannut sarjaa satunnaisen säännöllisesti, ja se toimii ehdottomasti paremmin pieninä paloina. Albumillinen randomeja henkilöitä ja pieniä parisuhdemurusia tyhjentää lukijan mielen ja fiiliksen liian nopeasti, silmä hyppää tunteen edelle.

    Vinkkaukseen ja esiteltäväksi löytyy helmiä oikeastaan mistä tahansa kuviteltavissa olevasta tilanteesta – nyppiikö suku, oletko eronnut/ihastunut, miltä seksi maistuu (kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti), onko ulkonäköpaineita, istutko baarissa, tulee

  3. Sympaattisia, monimuotoisia, osuvia ja hauskoja strippejä parisuhteiden ihmeellisestä maailmasta. “Ollaan väsyneitä yhdessä.” on ehkä romanttisin lausahdus, mitä vähään aikaan on lukenut.

Leave a Reply